Az Orrkürt és az arcüreggyulladás

ARCÜREGGYULLADÁS ÉS ORRDUGULÁS: RC CORNET ORRKÜRT

RC-Cornet® N – Szabad légzés gyógyszer nélkül – hirdeti az RC Cornet Orrkürt gyártója.

Az RC Cornet® N Orrkürt  a letapadt, megvastagodott  váladékot   feloldja, és leválasztja a nyálkahártyáról  krónikus  arcüreggyulladás esetében. Ezt oly módon teszi, hogy az  orron át történő kilégzéssel  rezgéseket hoz létre  a készülék belsejében, amely a légutakra terjed ki, és feloldja  a letapadt váladékot,  lehetővé téve  ezzel a nyálkahártyáról való leválását,  és a gyulladás visszahúzódását, segítve ezzel ahogy megszabaduljon a beteg az arcüreggyulladás kínjaitól.

Hogyan lehetne ezt láthatóvá is tenni? Ezt a hatást demonstrálandó,  hő térképet  készítettek a készülék használata előtt, és két órával utána.

Az RC-Cornet® N  Orrkürt alkalmazása előtt és után végzett hőmérés az úgynevezett  nyálkahártya lohasztó (dekongesztáns ) hatást teszi  láthatóvá a melléküregekben .

Az  RC-Cornet® Orrkürt használata előtt  az 1. ábra a krónikus sinusitisben, arcüreggyulladásban szenvedő betegek szokásos hőeloszlását mutatja. A hőmérséklet a legmagasabb a gyulladt melléküregekben.

Az RC-Cornet® N használata után

A 2. ábrán látható a hőeloszlás 20 perccel az Orrkürt  2 perces használata  után. A mért hőmérséklet jelentősen csökkent a mellékürgekben,  és egészséges normál szintre stabilizálódott.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Cikkajánló

ARCÜREGGYULLADÁS
Betegségek

Arcüreggyulladás

Arcüreggyulladás esetén kulcsfontosságú, hogy az arcüreg légátjárhatóság minél előbb visszaálljon, és a letapadt váladék kiürüljön. Az RC Cornet Orrkürt egyrészt csökkenti a légutak szűkületét, másrészt elősegíti a melléküreg falára feltapadt, sok esetben hosszú ideje felhalmozódott váladék felszakítását és ürítését, megszüntetve ezzel az állandósult orr dugulást.

érdekel »
ARCÜREGGYULLADÁS
Arcüreggyulladás

Arcüreggyulladás

Sok esetben az arcüreggyulladás spontán, szövődménymentesen gyógyul, de általában hatékony kezelés nélkül a gyógyulás több hétig is eltarthat. Gyermekek esetében nem szabad elbagatelizálni a betegséget a lehetséges szövődmények miatt.

érdekel »
FÜLKÜRTHURUT
Betegségek

Fülkürthurut

A betegségre utalhat a fülben hirtelen nyomásérzet keletkezése,  fülkürthurutra utalhat. A betegség a fülkürt, más néven Eustach-kürt akut gyulladásából adódik, a fül dugulás érzését okozza. Fülkürthurut esetében segíthet az RC Cornet Orrkürt használata

érdekel »
HÖRGŐTÁGULAT
Betegségek

Hörgőtágulat

Belégzéskor a levegő az orr üregen és a légcsövön át a hörgőkbe áramlik. A hörgők több kisebb hörgőcskékre oszlanak szét, a hörgőcskék  pedig apró, vékony, léghólyagokra, melyekben cserélődik le az oxigén a vérben található szén-dioxidra. Hörgőtágulat esetében is segíthet az RC Cornet Szájkürt

érdekel »
ARCÜREGGYULLADÁS ÉS ORRDUGULÁS: RC CORNET ORRKÜRT
Arcüreggyulladás

Az Orrkürt és az arcüreggyulladás

RC-Cornet® N – Szabad légzés gyógyszer nélkül – hirdeti az RC Cornet Orrkürt gyártója. Az RC Cornet® N Orrkürt  a letapadt, megvastagodott  váladékot   feloldja, és leválasztja a nyálkahártyáról  krónikus  arcüreggyulladás esetében.

érdekel »

A szabadabb légutakért az RC-Cornet termékekkel

Hasonló tünetekkel küzd, mint a fent olvasott cikkben?
Szabaduljon meg a köhögéssel, arcüreggyulladással vagy éppen az ordugulással kapcsolatos gondjaitól az RC Cornet termékekkel!