Megrendelés, jótállás, garancia Adatkezelési tájékoztató

Orrcsepp függőség okozta orrdugulás

2018-06-22 15:09:34

Orrdugulás

Orrcsepp függőség okozta orrdugulás

Kevesen tudják, hogy a sokak által előnyben részesített orr spray-k és orrcseppek is tartós orrdugulást okozhatnak. A tájékoztatókban  ugyan szerepel, hogy hosszú távú használata káros, de sokaknál alakul ki függőség.. Egy ideig a különböző orr sprayk még megszüntetik, lelohasztják az duguláshoz vezető duzzanatokat, de több mint egy hetes alkalmazást követően már generálják a nyálkahártyák „puffadását. Ez aztán ahhoz vezet, hogy egyre többször nyúl az illető ezekhez a készítményekhez. Viszont, így már a hatás ellentétes lesz, nem tisztulnak a járatok, hanem kialakul az állandó orrdugulás érzése.

Az állandósult orrdugulás

A krónikus orrdugulással együtt jár, hogy az orrmelléküregekben termelődő váladék nem tud kiürülni. Ami ahhoz vezet,  hogy  rövid időn belül arc- és homloküreg-gyulladás, vagy még súlyosabb problémák alakulnak ki. Megoldás: más alternatívát kell keresni a probléma megoldására .

Kapcsolódó bejegyzések, amelyek érdekelhetik

Megoldás az orrcsepp?

2019-09-13 10:48:18

Orrdugulás: megoldás az  orrcsepp? Ha már elege van, hogy éjszaka nem tud aludni, mert eldugult az orra, esetleg  még vérzik is az er ...

Bővebben
RC Cornet top