Légúti problémák

LÉGÚTI PROBLÉMÁK

Kínzó köhögés, arcüreggyulladás alsó és felső légúti problémák

Az RC Cornet készülék család német orvosok által kifejlesztett orvostechnikai eszközök segíthetnek!

RC- Cornet szájkürt az alsó légúti – tüdő-hörgők régió- problémákon tud segíteni:  használata nyomás különbséget idéz elő, így a  légutakban egy  levegőoszlop keletkezik, mely a készülék használata során   rezgéseket  hoz létre, mely elősegíti a váladék leválását a légutak faláról. Fellazítja, elfolyósítja, és könnyen kiüríthetővé teszi. Megszüntetve ezzel a köhögési rohamokat, erősíti a légzőizmokat, növelve ezzel a tüdő légkapacitását.

Az RC Cornet  Orrkürt, az orr és melléküregeit  / homloküreg, arcüreg, fülkürt /, érintő problémák kezelésére.

  • fellazítja az orrüregben, az orr-melléküregeiben és a garatban lerakódott váladékot.
  • tágítja az orrüreg szűkületét,
  • Javítja az orr, az arcüreg, és a középfül átjárhatóságát,
  • segít az orrdugulás megszüntetésében,
  • csökkenti a légutak szűkületét

Gyógyszerek, vegyi anyagok nélkül, fizikoterápiás eljárással!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Cikkajánló

FÜLKÜRTHURUT
Betegségek

Fülkürthurut

A betegségre utalhat a fülben hirtelen nyomásérzet keletkezése,  fülkürthurutra utalhat. A betegség a fülkürt, más néven Eustach-kürt akut gyulladásából adódik, a fül dugulás érzését okozza. Fülkürthurut esetében segíthet az RC Cornet Orrkürt használata

érdekel »
ASZTMA
Betegségek

ASZTMA

Az asztmás betegek a hörgőit borító nyálkahártyái gyulladtak, duzzadtak, ez miatt a hörgők sima izomzata görcsösen összehúzódik, és ezzel beszűkülnek a hörgők. Ez nehézlégzést és a kilégzés nehezítettségét okozza. Asztma esetében is (köhögés) segíthet az RC Cornet Szájkürt

érdekel »
Eldugult orr - orrváladék…..mit tudunk róla?
Blog

Orrváladék

Előfordul, hogy ez a váladék termelődés fokozódik,  és komolyabb légúti betegség alakul ki. Az orr védekezésül fokozott váladék termeléssel reagál a kórokozók, bacilusok, vírusok, megjelenésére. Ezzel próbálja megakadályozni, hogy megtelepedjenek az orrjáratban és fertőzés alakuljon ki.

érdekel »
ARCÜREGGYULLADÁS
Betegségek

Arcüreggyulladás

Arcüreggyulladás esetén kulcsfontosságú, hogy az arcüreg légátjárhatóság minél előbb visszaálljon, és a letapadt váladék kiürüljön. Az RC Cornet Orrkürt egyrészt csökkenti a légutak szűkületét, másrészt elősegíti a melléküreg falára feltapadt, sok esetben hosszú ideje felhalmozódott váladék felszakítását és ürítését, megszüntetve ezzel az állandósult orr dugulást.

érdekel »

A szabadabb légutakért az RC-Cornet termékekkel

Hasonló tünetekkel küzd, mint a fent olvasott cikkben?
Szabaduljon meg a köhögéssel, arcüreggyulladással vagy éppen az ordugulással kapcsolatos gondjaitól az RC Cornet termékekkel!