Vélemények - Rcornet plus nasal

Diósi Gabriella (2021. 04. 12.)

Rc Cornet Nasalt kaptam ajándékba, és igen nagy örömmel használom! Az állandóan bedugult -allergia és orrsövényferdülés végett-orrom végre szelel, s tényleg kapok levegőt.
köszönöm annak aki kitalálta ezt a készüléket!

Kardos Gábor (2021. 02. 09.)

Tavaly vettünk RcCornet szettet de mivel a lányom aki használta elsődlegesen elköltözött, és az allergiás feleségem is használta kellett újítani.
Örömmel láttuk az új készüléket, – a Nasal Plust-, könnyebb a használat, bár ha többen használják a régi szett praktikusabb. Mi úgy oldottuk meg régen, hogy két kiegészítőt vettünk, így nem kellett a fertőtlenítésre várni.
Gondoltam, leírom, hátha segítség másoknak ha hezitálnak melyik praktikusabb…! Az ára borsos, de mivel ez egyszeri beruházás, hát érdemes átgondolni.
Az új készüléknél hasznos a több állítási lehetőség, de a régivel sem volt probléma, kár, hogy itt nem támogatja az állam a megvételét!

Dóra Imre (2021. 01. 19.)

Tisztelt Cég! Orrkürtöt szerettem volna vásárolni, de látom, hogy egy másik változat lesz kapható.
Kérdésem: Mi a különbség a kettő között, és valóban a szettet is helyettesíti-e, mert úgy olvastam átalakítható?!

válasz:
Tisztelt Uram!
RC-Cornet PLUS Nasal orrkürtöt két különböző kezelési módban használhatja a betegség függvényében, mely lehetővé teszi az egyéni terápiát:
Pld. amennyiben középfül-problémája van (hallójárat-rendellenességek) más beállítási módra van lehetőség, mint ha a lerakódott váladékot szeretné eltávolítani, ha orrfolyása van, ha asztmás, ha szűkebbek az orrjáratok.
Amikor szájkürtként használja – a kék színű – csutorát kell levenni és így, máris szájkürtté alakul a készülék – és ennél a funkciónál is több beállítási lehetőség van.
Amennyiben kérdése lenne inkább munkaidőben telefonon javaslom érdeklődni, egyszerűbb megbeszélni a dolgokat…(1)409-36-43
tisztelettel
Dr Veres János

Csankó Zoltán (2021. 01. 18.)

Az Rcornet plus nasal egy nagyszerű eszköz. A régi orrkürttel ellentétben egyszerűbb az átalakítása szájkürtté, bár az sem volt komplikált, de a beállítások nagyon tetszenek. Polipom van, ezért naponta kell használnom, és mivel allergiás is vagyok sajnos folyik lefelé is bőven váladék, így fontos a szájkürt része, és így most nem kell szétszednem az egész készüléket, csak a csutorát kell cserélnem. elsőnek nem is tudtam elképzelni míg csak a képet láttam hogy hogy is van ez?! De nagyon jó ez így ahogy van, köszönöm, a tanácsokkal együtt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Kérdése, véleménye van? Írja meg nekünk!