Vélemények - szájkürt és orrkürt szett

Szalai Józsefné (2023. 01. 13.)

Tisztelt Cég! Még 2017-ben vásároltunk RC Cornet szettet, de sajnos, most eltört a cső. Mivel a családban allergiás és COPD-s beteg is van elengedhetetlen része lett a készülék életünknek.
Érdeklődnék mi a különbség a szett és a Nasal készülék között? Melyiket érdemesebb megvennünk, mert a szett nagyon bevált nálunk, nem tudjuk váltsunk-e?.

válasz:

Tisztelt Hölgyem!

A Nasal több beállítási lehetőséget tesz lehetővé, a “régi” RC Cornet esetében a fújás intenzitását tudja változtatni, a Nasal-nál több lehetőség is van.
RC-Cornet PLUS Nasal orrkürtöt két különböző kezelési módban használhatja a betegség függvényében, mely lehetővé teszi az egyéni terápiát:
Pld. amennyiben középfül-problémája van (hallójárat-rendellenességek) más beállítási módra van lehetőség, mint ha a lerakódott váladékot szeretné eltávolítani, ha orrfolyása van, vagy, ha szűkebbek az orrjáratok.
Amikor szájkürtként használja – a kék színű – csutorát kell levenni és így, máris szájkürtté alakul a készülék – és ennél a funkciónál is több beállítási lehetőség van attól függően mire szeretné használni a készüléket.
Amennyiben további kérdése lenne telefonon javaslom érdeklődni (1)409-36-43
tisztelettel
Dr Veres János

Rózsa Sándorné (2022. 11. 08.)

Tisztelt Cég! Ez év júniusában vettem Önöktől RC Cornet szettet, melyet megelégedéssel használnak unokáim nátha-megfázás-köhögés esetében. Szeretnénk férjemmel itthonra is vásárolni ilyen készüléket, érdeklődnék a szett és a nasal közti különbségről? Mellesleg nem értem a szettnek miért nincs külön vélemény lehetősége? köszönöm válaszát…

 

válasz:
Tisztelt Hölgyem! A külön vélemény oldalt az Ön visszajelzésével megnyitottuk.
Az RC Cornet Nasal is használható mind száj, mind orrkürt funkcióban, de ennél a készüléknél több beállítási lehetőség van, figyelembe véve milyen problémára szeretné használni!
tisztelettel
Dr Veres János

Stiffer Ferenc (2022. 07. 27. 14:22)

Tisztelt Cég! Lehet emlékeznek rám, ez év júniusában vásároltan a szettet, amivel tökéletesen elégedett vagyok, azt az eredményt hozta amit vártam, érdeklődnék gyerek mennyi idős kortól alkalmazhatja?
köszönettel Stiffer Ferenc

válasz:
3 éves kortól már használhatja gyerek is.
tisztelettel
Dr Veres János

Olti Sándorné (2019.03.02 09:15)
Szettet vásároltunk, arcüreg gondok, orrgaratfolyással tarkított problémákra. egy hét után az arcüregben letisztult a lerakódás, a köhögés megszűnt. Sajnos, az alapprobléma nem derült ki – több mint fél éve kínlódok-, nem tudom kell-e használni folyamatosan a készüléket, vagy elegendő mikor ismét romlik a helyzet? Köszönöm ha
válaszol!üdvözletem, Oltiné

 

válasz:
Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben a folyamatos használatot javaslom.
Dr Veres János

Dobai Andrásné (2018.09.22 09:01)
Egy hete vásároltunk szettet, arcüreg probléma, allergia miatt, orrgaratfolyás, mind megvolt. sokat javultam, nem feszül az arcom, kapok levegőt, és minimalizát lett a köhögés. Jó lenne az orvosokkal is tudatni a készüléket, hogy a magyarok is használhassák!

Markos János (2017.12.08 08:12)
Egy hete vettünk Rc Cornet szettet, krónikus arcüreg betegség és sajnos orrból torok felé lefolyó váladék súlyt. Már a 2. napon kaptam levegőt, nincs eldugulva az orrom, az arccsontomnál megszűnt a feszülés, nem krákogtam ma reggel. Örülök hogy rátaláltam a készülékre! Támogathatná a TB is, és ajánlhatná az orvos is!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Kérdése, véleménye van? Írja meg nekünk!