COPD

COPD, más néven: obstruktív tüdőbetegség

COPD esetében is segíthet a Szájkürt

A problémáról:

COPD, más néven: obstruktív tüdőbetegség, mely  légzési nehezítettséggel jár,  a légző rendszer  visszafordíthatatlan betegsége. Két betegség  tünetei együttesen érintik  a beteget  az idült hörghurut (bronchitis), és a tüdőtágulás  (emfizéma) tüneteivel járó   gyulladásos kórfolyamat. Az idült hörghurut a hörgők beszűkülésével, fokozott váladék képződéssel jár, a tüdőtágulás pedig a tüdőhólyagocskák  károsodását okozza.

Tünetei:  nehézlégzés, váladékképződés, köhögés,

Segíthet megszabadulni a köhögéstől, a letapadt váladéktól, növelheti tüdeje légkapacitását az RC Cornet Szájkürt használata.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Cikkajánló

ORRGARATFOLYÁS
Orrdugulás

Orrcsepp függőség okozta orrdugulás

A krónikus orrdugulással együtt jár, hogy az orrmelléküregekben termelődő váladék nem tud kiürülni. Ami ahhoz vezet,  hogy  rövid időn belül arc- és homloküreg-gyulladás, vagy még súlyosabb problémák alakulnak ki. Megoldás: más alternatívát kell keresni a probléma megoldására .

érdekel »
ORRCSEPP FÜGGŐSÉG
Betegségek

Orrcsepp függőség

Mikor tartósan, 5-7 napnál tovább használjuk a  nátha miatti orr dugulásra gyártott orr cseppeket, fennáll annak veszélye, hogy tönkreteszi orr nyálkahártyánkat, és a nyálkahártyát borító csilló szőrös felszín, és a működése sérül. Ehhez a problémához ajánlott az RC Cornet Orrkürt használata

érdekel »
ARCÜREGGYULLADÁS
Arcüreggyulladás

Allergia okozta arcüreggyulladás

Nyáron a jellemző tüneteket, az orrdugulást, a fejfájást, köhögést, okozhatja megfázás is. Viszont, ebben az évszakban sokaknál jelentkezhetnek az allergiaszámlájára írható arcüreg gyulladásos tünetek.  

érdekel »

A szabadabb légutakért az RC-Cornet termékekkel

Hasonló tünetekkel küzd, mint a fent olvasott cikkben?
Szabaduljon meg a köhögéssel, arcüreggyulladással vagy éppen az ordugulással kapcsolatos gondjaitól az RC Cornet termékekkel!