Megrendelés, jótállás, garancia Adatkezelési tájékoztató
Céginformáció

Bemutatkozunk:

Cégünk a nyolcvanas évek végén alakult, egészségügyi készülékek importjával  foglalkozunk.
Palettánkon, hatóanyagmentes módszereket felhasználó készülékek szerepelnek. Vannak angol, dán,  illetve német orvosok által kifejlesztett, igen hatékony, orvostechnikai eszköz minősítésű készülékeink.
Egy-egy készüléket magunknak is volt alkalmunk tesztelni, mert sajnos családjainkban is előfordulnak ezek a betegségek, így saját tapasztalatainkat is megoszthatjuk vevőinkkel.  Ez azért lehet hasznos, mert rálátásunk van a használat közben fellépő esetleges kérdésekre, és közvetlenül látjuk a hatékonyságot is.
Legtöbb készüléket több éve forgalmazzuk, az Rc Cornet készülékcsaládot már 6. éve, az eltelt idő, és vevőink elégedettsége is azt bizonyítja, hogy van létjogosultsága ezeknek a gyógymódoknak.
Gondot fordítunk arra, hogy hozzánk forduló vevőinket ellássuk tanácsokkal a használatra vonatkozóan, sőt, ha úgy gondoljuk, hogy számára nem ez a megfelelő gyógymód, azt is elmondjuk.
Szívesen fogadjuk a "vélemények" menü pont alatt leírható észrevételeket, véleményeket is! Kérjük, amennyiben idejük engedi, tiszteljenek meg azzal, hogy visszajelzik akár pozitív,  akár  negatív tapasztalataikat készülékeinkről!
 
Cégadatok:

SAX kft
Adószám: 10585601-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-078272

1162 Budapest (Árpádföld),
Cserhida u. 8.
Tel:+3614093643


RC Cornet top