Orrgaratfolyás

ORRGARATFOLYÁS

Orrgaratfolyás esetében is segíthet az RC Cornet szett

Az orrban és a garatban található mirigyekben folyamatosan termelődik a váladék, ezt a váladékot, míg csak normál mennyiség termelődik, lenyelünk. Ha azonban, ez a váladék felhalmozódik a torkunkban,  csepegni kezd, rosszabb esetben lefelé folyik, akkor ezt orr garatfolyásnak nevezzük. Olyan érzés mintha a váladék nem tudna távozni a torokból, akár nyelési problémát okozhat.

A váladék lehet “ritka” vagy “sűrű”.

A ritka váladék oka: nátha, allergia, hideg, allergia, étel vagy fűszerek, terhesség, hormonális változások, gyógyszerek (fogamzásgátlók és magas vérnyomás elleni gyógyszerek) és az orrot érintő anatómiai elváltozások. orr sövény, orr polip.
A sűrű váladék oka: télen párátlan helyiségek, fertőzések vagy allergia. Azonban, ha a ritka váladék állaga, vagy színe változik: sűrűvé válik, és a színe sárga vagy zöld lesz, valószínű, hogy baktériumos arcüreggyulladással van dolgunk. Gyermekeknél előfordul az egyoldali sűrű váladék, ilyenkor gondolni kell idegen test jelenlétére az orrban.

erre a problémára megoldást jelenthet az Rc Cornet szett használata,

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Cikkajánló

Hurutos köhögés
Köhögés

Hurutos köhögés

Hurutos –  váladékos- köhögésről akkor beszélünk, mikor a köhögéssel  köpet, váladék is felszakad.  Általában torokgyulladásra és melléküreg- gyulladásra utal az ilyen fajta köhögés.

érdekel »
COPD, más néven: obstruktív tüdőbetegség
Betegségek

COPD

COPD, más néven: obstruktív tüdőbetegség, mely  légzési nehezítettséggel jár,  a légző rendszer  visszafordíthatatlan betegsége. COPD esetében is segíthet az RC Cornet Szájkürt

érdekel »
SZÁRAZ KÖHÖGÉS
Betegségek

Száraz köhögés

A száraz köhögés egy reflexes  folyamat,  egy hatalmas kilégzés, azzal a céllal, hogy eltávolíthassa a légutakból az észlelt idegen anyagot. Száraz köhögés esetében is segíthet a az RC Cornet Szájkürt

érdekel »

A szabadabb légutakért az RC-Cornet termékekkel

Hasonló tünetekkel küzd, mint a fent olvasott cikkben?
Szabaduljon meg a köhögéssel, arcüreggyulladással vagy éppen az ordugulással kapcsolatos gondjaitól az RC Cornet termékekkel!