Az Orrkürt és az arcüreggyulladás

ARCÜREGGYULLADÁS ÉS ORRDUGULÁS: RC CORNET ORRKÜRT

RC-Cornet® N – Szabad légzés gyógyszer nélkül – hirdeti az RC Cornet Orrkürt gyártója.

Az RC Cornet® N Orrkürt  a letapadt, megvastagodott  váladékot   feloldja, és leválasztja a nyálkahártyáról  krónikus  arcüreggyulladás esetében. Ezt oly módon teszi, hogy az  orron át történő kilégzéssel  rezgéseket hoz létre  a készülék belsejében, amely a légutakra terjed ki, és feloldja  a letapadt váladékot,  lehetővé téve  ezzel a nyálkahártyáról való leválását,  és a gyulladás visszahúzódását, segítve ezzel ahogy megszabaduljon a beteg az arcüreggyulladás kínjaitól.

Hogyan lehetne ezt láthatóvá is tenni? Ezt a hatást demonstrálandó,  hő térképet  készítettek a készülék használata előtt, és két órával utána.

Az RC-Cornet® N  Orrkürt alkalmazása előtt és után végzett hőmérés az úgynevezett  nyálkahártya lohasztó (dekongesztáns ) hatást teszi  láthatóvá a melléküregekben .

Az  RC-Cornet® Orrkürt használata előtt  az 1. ábra a krónikus sinusitisben, arcüreggyulladásban szenvedő betegek szokásos hőeloszlását mutatja. A hőmérséklet a legmagasabb a gyulladt melléküregekben.

Az RC-Cornet® N használata után

A 2. ábrán látható a hőeloszlás 20 perccel az Orrkürt  2 perces használata  után. A mért hőmérséklet jelentősen csökkent a mellékürgekben,  és egészséges normál szintre stabilizálódott.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Cikkajánló

COPD, más néven: obstruktív tüdőbetegség
Betegségek

COPD

COPD, más néven: obstruktív tüdőbetegség, mely  légzési nehezítettséggel jár,  a légző rendszer  visszafordíthatatlan betegsége. COPD esetében is segíthet az RC Cornet Szájkürt

érdekel »
ORRGARATFOLYÁS
Orrdugulás

Orrcsepp függőség okozta orrdugulás

A krónikus orrdugulással együtt jár, hogy az orrmelléküregekben termelődő váladék nem tud kiürülni. Ami ahhoz vezet,  hogy  rövid időn belül arc- és homloküreg-gyulladás, vagy még súlyosabb problémák alakulnak ki. Megoldás: más alternatívát kell keresni a probléma megoldására .

érdekel »
Éjszakai köhögés
Köhögés

Éjszakai köhögés

Önnel már előfordult, hogy az éjszaka kínzó köhögésre ébredt.  Ennek oka jobb esetben egy sima megfázás lehet, de  lehet, komolyabb betegség figyelmeztető kezdeti tünete is  – bronchitis, tüdőgyulladás, COPD, asztma, reflux – kezdeti tünete is lehet

érdekel »

A szabadabb légutakért az RC-Cornet termékekkel

Hasonló tünetekkel küzd, mint a fent olvasott cikkben?
Szabaduljon meg a köhögéssel, arcüreggyulladással vagy éppen az ordugulással kapcsolatos gondjaitól az RC Cornet termékekkel!