Megrendelés, jótállás, garancia Adatkezelési tájékoztató

Az Orrkürt és az arcüreggyulladás

2018-05-10 15:08:01

Arcüreggyulladás

RC-Cornet® N - Szabad légzés gyógyszer nélkül – hirdeti az RC Cornet Orrkürt gyártója.


Az RC Cornet® N Orrkürt  a letapadt, megvastagodott  váladékot   feloldja, és leválasztja a nyálkahártyáról  krónikus  arcüreggyulladás esetében. Ezt oly módon teszi, hogy az  orron át történő  kilégzéssel  rezgéseket hoz létre  a készülék belsejében, amely a légutakra terjed ki, és feloldja  a letapadt váladékot,  lehetővé téve  ezzel a nyálkahártyáról való leválását,  és a gyulladás visszahúzódását, segítve ezzel ahogy megszabaduljon a beteg az arcüreggyulladás kínjaitól.

Hogyan lehetne ezt láthatóvá is tenni? Ezt a hatást demonstrálandó,  hő térképet  készítettek a készülék használata előtt, és két órával utána.

 Az RC-Cornet® N  Orrkürt alkalmazása előtt és után végzett hőmérés az úgynevezett  nyálkahártya lohasztó (dekongesztáns ) hatást teszi  láthatóvá a melléküregekben .

 Az  RC-Cornet® Orrkürt használata előtt  az 1. ábra a krónikus sinusitisben, arcüreggyulladásban szenvedő betegek szokásos hőeloszlását mutatja. A hőmérséklet a legmagasabb a gyulladt melléküregekben.

 Nasencornet Thermomessung

 Az RC-Cornet® N használata után

Nasencornet Thermomessung

A 2. ábrán látható a hőeloszlás 20 perccel az Orrkürt  2 perces használata  után. A mért hőmérséklet jelentősen csökkent a mellékürgekben,  és egészséges normál szintre stabilizálódott.

Kapcsolódó bejegyzések, amelyek érdekelhetik

Nátha vagy arcüreggyulladás?

2019-11-12 12:00:39

Már 2. hete fáj a fejünk, el van dugulva az orrunk, köhögünk, sőt, még feszül az arcunk is….Sok esetben nem fordítunk figyelmet az észlelt t ...

Bővebben

Allergia okozta arcüreggyulladás

2018-08-07 12:58:27

Allergia okozta arcüreggyulladás   Nyáron a jellemző tüneteket, az orrdugulást, a fejfájást, köhögést, okozhatja megfázás is. Viszo ...

Bővebben
RC Cornet top